Kreativa Idéer för Alla hjärtans dag

Det finns massor av sätt att göra din Alla hjärtans dag personlig och speciell utan att bryta budgeten. I stället för de förutsägbara och dyr rosor, godis och middag reservationer, varför inte skapa en Alla hjärtans dag som verkligen kommer att avnjutas och ihågkommen?
Köp en liten present till din make eller andra större. Det behöver inte vara dyrt – bok hon har pratat om, tillbehör hobby, eller en funky smycke. Se till att dess något hon verkligen vill ha. Ta upp den kreativitet ett snäpp genom ledningar små gåvor till blommiga stjälkar och ordna dem i en bukett.
Skapa en gratis men personlig gåva. Gör en lista över saker du älskar med din partner. Typ upp dem på datorn och skriva ut dem, eller skriva ner dem på små lappar. Skär ut varje en och bifoga det till lite papper hjärtan. Låt hjärtan runt huset där han kommer att hitta dem. En annan idé är att skriva ut biljetter bra för hushållsarbete din partner normalt gör, liksom en dag någon tvätt eller en ta ut soporna passet.
För en rolig familj Alla hjärtans dag i hemmet, har en dag av temamåltider – hjärtformade pannkakor till frukost, röd och Rosa mat till lunch och middag. Har dina barn att göra rosa och röda cookies eller cupcakes.
Återskapa din första dag. Bära något som liknar det du hade. Samling vid den plats där din första dag ägde rum. Kan inte få en barnvakt? Hyr den första filmen du såg tillsammans. Förbered en måltid som liknar den första du hade. Gör det speciella genom att den i ett utöver det vanliga plats i ditt hem. Picknick framför brasan (eller framför en favoritfilm på TV om du inte har en öppen spis.) Ställ in sällan tabellen matsal med ljus och din bästa porslin och bestick.
Dessa är bara några kreativa idéer för att fira Alla hjärtans dag. Spendera lite tid innan dagen tänker din partner och dina tider tillsammans – du kommer förmodligen tänka många fler!

Leave a Reply